Peluang Jana Income

4 Angka dalam 2 minggu!

Adakah anda mempunyai

Ciri-ciri di bawah ini?

Tanya diri dan selami jiwa anda sedalam-dalamnya

Kecewa, Geram & Takut dengan keadaan anda sekarang?

Anda rasa anda ada potensi untuk menjadi seseorang yang lebih baik daripada keadaan sekarang, cuma tak tahu jalan ke arah tersebut.

Nak bantu suami untuk menampung belanja keluarga?

Sedih tak dapat luangkan masa berkualiti bersama keluarga sebab suami selalu OT? Sedih tak dapat beri kelas tambahan kepada anak?

Mencari income tambahan?

Nak selesaikan hutang tapi tak reti nak buat income tambahan? Baru sampai pertengahan bulan, duit dah habis? Teringin nak ke luar negara tapi tiada duit?

Minat berbisnes?

Minat berniaga tetapi tiada masa menguruskan stok & pengeposan? Pernah jadi dropship tapi kena ignore dengan leader?

Kami di KIMYRA

Boleh bantu anda!

Ini adalah result para Reseller KIMYRA

| Capai RM106,630 jualan ketika masih seorang pelajar!


Cik Afiqah Alhusayni, merupakan seorang pelajar dan menjadi agen Kimyra secara part time di Singapore, dan berjaya peroleh jualan sebanyak RM106,630.38!

"Best! Seronok! Berbaloi dengan yuran keahlian yang dibayar dahulu. Ada Group Support yang sangat-sangat supportive. Ada Team Kimyra yang hebat, cool, ohsem & helpfulūüĎć Yang paling penting, HQ sediakan marketing materials yang sangat berguna untuk dropship gunakan bila ada promosi‚ėļÔłŹ Design-design Kimyra pun fresh, up to date & menepati citarasa customers ‚̧ԳŹ OVerall, BEST!"

| Buat RM41,036 sale hanya dengan duduk rumah!


Puan Najihah Zakaria, merupakan seorang suri rumah di Malaysia tapi berjaya capai sale RM41,036!

"Best! Seronok! Berbaloi dengan yuran keahlian yang dibayar dahulu. Ada Group Support yang sangat-sangat supportive. Ada Team Kimyra yang hebat, cool, ohsem & helpfulūüĎć Yang paling penting, HQ sediakan marketing materials yang sangat berguna untuk dropship gunakan bila ada promosi‚ėļÔłŹ Design-design Kimyra pun fresh, up to date & menepati citarasa customers ‚̧ԳŹ OVerall, BEST!"

| Guru pun boleh buat RM10,888 dalam masa 10 bulan!


Puan Izzana, seorang guru yang minat berniaga berjaya capai sale RM10,888 dalam masa 10 bulan.

"Seronok kerana dapat kongsikan baju sukan yang selesa dengan customer yang mencari baju sukan yang sesuai untuk mereka"

| [total sale] dalam masa [period]


[siapa], seorang [pekerjaan] tapi berjaya capai sale [RM] dalam masa [masa].

"[Insert komen]"

Perlukan extra income untuk

Capai kehidupan yang anda impikan?

Dapatkan cara mudah dapatkan jualan RM1000 pertama dengan mendaftar reseller kami hari ini!


3 Sebab Kenapa anda patut

Mula berbisnes dengan KIMYRA

(Sumber: CNN.COM)

FAKTA!

98% kebarangkalian kegawatan ekonomi akan berlaku 2023 ini!


7 daripada 10 pakar ekonomi dunia mengesahkan kebarangkalian ini akan berlaku. Adakah kita dah bersedia?


01.

KEUNTUNGAN YANG BESAR & MENINGKAT SETIAP BULAN!

Anda boleh capai komisyen daripada 10% ke 40% dalam masa sebulan sahaja jika performance anda capai target yang ditetapkan! 

02.

GUIDELINE YANG MUDAH & SENANG

Kami akan berikan tips yang disahkan berjaya, dan mudah untuk dilakukan. Jadi, jika anda baru nak berniaga, ini adalah peluang baik untuk anda dapatkan ilmu untuk mula membuat jualan!

03.

CIRCLE YANG BERSEMANGAT

Bila dikelilingi oleh rakan-rakan yang bersemangat, anda juga akan mendapat tenaga tambahan untuk turut bersemangat. Tambahan tips-tips yang dikongsikan mereka yang tidak lokek ilmu, pasti anda dijalan yang betul.

Jom tengok lagi result

Para team reseller kami

Sekarang giliran anda pula

Jom ubah hidup?

Perkenalkan Pembimbing anda,

FATIN UMIRAH

Fatin Umirah, atau nama panggilannya Kak Fatin bermula daripada zaman belajar. Angkat barang-barang niaga yang berat ke bangunan tingkat 3 sehingga disahkan slipdisc, dianiaya oleh supplier dan bermacam lagi.


Kak Fatin akan bantu pimpin anda, tunjukkan jalan yang betul supaya anda berjaya, dan tak perlu lalui jalan-jalan susah dan buntu.


Bermula degree dalam Sains Aktuari di Usim, kemudian Master in Islamic Finance di InCEIF sedikit sebanyak membantu membuat keputusan dalam membangunkan Kimyra sehingga ke saat ini.


Kimyra mempunyai agen di Malaysia, Singapore & Brunei dan bercita-cita untuk mempunyai lebih ramai agen, ambassador yang berniaga bersama. Setakat ini, Kimyra telah mendapat pembelian daripada Malaysia, Singapore, Brunei, Indonesia, Australia, Arab Saudi, UAE dan U.S dan Kimyra bercita-cita nak pergi lebih jauh dengan anda inshaaAllah!

Founder Kimyra
Team Kimyra

Inilah masanya untuk

anda capai impian anda

Apa yang menanti anda?

| Quickwin Module

10 Cara mudah untuk dapatkan jualan RM1000 anda yang pertama


RM300 FREE

| Teknik Marketing FBads & IG ads meletop!


RM399 FREE

| Teknik buat content penarik pelanggan


RM199 FREE

| 24/7 support daripada team yang komited



| Cara Pembayaran yang mudah


Kami menerima pembayaran pendaftaran secara ansuran!


[BONUS] Reseller yang terpilih akan dapat 1-on-1 meeting bersama Founder


RM500 FREE


Khas buat pendaftaran terawal

Anda akan dapat akses kepada:

BONUS 1

PRIVATE THINKER FB GROUP

Anda akan dijemput masuk ke dalam private FB group. Di situ anda diberikan kepercayaan dan suara anda didengari dalam penghasilan produk baru Kimyra, berbincang features terbaru yang anda rasa perlu ada, disamping bersilaturahim bersama para pemikir.

BONUS 2

SKRIP & AYAT CLOSING CUSTOMER YANG MENJADI

Setelah 4 tahun dalam niaga dan berhubung dengan ribuan & pelbagai jenis pelanggan, kami telah menghasilkan skrip-skrip power yang inshaaAllah dapat membantu anda membuat jualan!

BONUS 3

CALENDER PENYUSUNAN CONTENT

"Gagal merancang, merancang kegagalan". Kami akan membekalkan anda dengan kit calender special Kimyra, supaya anda dapat susun jadual anda dengan lebih efisyen, ke arah menjadi usahawan berjaya!

Total Bonus Bernilai

RM3799

Hanya 2 Jam sehari!

Follow Step Quickwin, inshaaAllah boleh!

Siapa Kimyra sebenarnya

Produk apa yang KIMYRA promosikan?

Muslimah Activewear Sportswear

MISI KIMYRA


Misi kami adalah untuk menjadi solusi kepada wanita untuk kekal aktif dalam bersyariat. 

Kita akan cuba untuk melengkapi wanita dari segenap aspek, pakaian, equipment dan sebagainya. Banyak proses penghasilan produk baru dilakukan, dengan harapan produk-produk ini dapat memberi manfaat kepada para pelanggan. 

Pada reseller pula, produk-produk ini akan menambah lagi nilai pada anda & nilai jualan anda.


Berapa Komisyen

Produk KIMYRA?

Sistem Reseller

Mudah & Simple!


‚úÖ Auto Promote & Auto Demote Reseller - Bagi reseller yang perform & reach target sales, anda akan dinaikkan pangkat ke level seterusnya. Naik tanpa pilih kasih, tanpa perlu kipas founder. The limit is yourself!

‚úÖ Track sales anda - Bila anda nampak sales anda, anda akan lebih bersemangat. Lagi-lagi bila anda dah letak target sales. Barulah terbakar semangat anda setiap hari!

‚úÖ Leaderboard - Ni paling best. Sebab anda tahu bahawa anda tidak berjuang berseorang. Bagi yang competitive, ini menjadi penyunting semangat untuk sentiasa berada di atas!

‚úÖ Tangga reward - Kami akan berikan beberapa target jualan, dan setiap kali anda capai target jualan tersebut, reward akan diberikan. Semakin tinggi tangga kejayaan anda capai target, semakin bagus reward kepada anda!

Kami inginkan supaya para reseller kami dapat melakukan perniagaan dengan mudah tanpa perlu pening kepala.

Jom daftar & dapatkan 3 bonus tambahan anda hari ini! Cepat, slot terhad!

P/s: Sekiranya anda telah melaksanakan apa yang kami sarankan, tetapi anda tetap tak dapat hasil, kami akan refund. (*hanya untuk level agent dan ke atas sahaja)


RM100.00 MYRRM70.00 MYR
RM2,300.00 MYRRM2,000.00 MYR