What are you looking for?


Our top picksHot Collections


INFLUENCERS WEARING OUR APPAREL

Muslimah biasanya akan hilang keyakinan diri untuk beraktiviti outdoor bila tiada pakaian yang sesuai.


Di Kimyra, kami berusaha menyediakan kelengkapan Sportswear muslimah terbaik untuk anda, daripada atas hingga ke bawah; Tudung sukan, baju sukan muslimah, hingga ke seluar sukan.


Bagi penggemar activewear muslimah, Kimyra mempunyai pelbagai pakaian yang sesuai untuk pelbagai aktiviti. Muslimah suka hiking? kami ada windbreaker yang labuh. Muslimah suka swimming? Kami ada menyediakan swimming suit muslimah yang tidak melekap dan tidak jarang.


Semoga dengan Kimyra, para muslimah di luar sana lebih yakin untuk beraktiviti, dan dapat serlahkan potensi anda, bukan di Malaysia sahaja, malah ke pentas dunia!

New from Kimyra Editorial 

Jersey muslimah, baju sukan muslimah, jersey wanita, baju sukan wanita, baju basikal muslimah, baju cycling muslimah, jersey cycling muslimah, baju jogging muslimah, microfibre jersey muslimah, baju muslimah jersey, muslimah cycling jersey, sportswear muslimah, muslimah sportswear malaysia, muslimah activewear, muslimah activewear malaysia, baju renang muslimah, pakaian renang muslimah, swimming suit muslimah, muslimah swimming suit, swimming suit muslimah malaysia, swimming suit muslimah plus size, swimming suit for muslimah, plus size swimming suit muslimah, tudung sukan, tudung untuk sukan, tudung sukan muslimah, tudung sport, sport hijab, sport hijab malaysia, muslimah sport hijab, muslimah sport attire, sport attire for muslimah, modest sport attire, modest women activewear, modest women sportswear.