Baju Kelas

header website - baju kelas.jpg

"Guys, jom buat baju kelas jom?"

Korang dah ada baju kelas ke belum? Belum? Rugi tau, baju tu boleh jadi kenangan untuk korang kelak.

Nanti korang tengok list nama-nama classmate korang, time tu la nanti korang baru teringat, 

"Eh aku dulu pernah satu kelas dengan Ali. Dah jadi doktor dah dia sekarang. Dulu berhingus je, selalu kena rotan dengan cikgu sebab tak siap homework."

Time tu korang akan tersenyum, terkenang memori silam. Aw 😍

Baju ni nampak je simple, tapi nilai yang dibawa tu besar untuk korang nanti. Believe me hehe.

Jom buat baju kelas dengan kami!
Tekan link di bawah ini untuk berurusan dengan kami 😉

***********************

Tak tahu macammana cara nak order?

1) Pilih baju yang mana yang korang nak.

korang boleh tanya kami baju apa yang available untuk buat

baju kelas. Design baju kami semua cantik-cantik, believe me 😉

2) Pilih template nama kelas & logo kelas yang korang nak. Korang boleh pilih puluhan

logo yang osem untuk jadikan logo kelas korang. Oseemmm!

Pilih logo - baju kelas.jpg

3) Senaraikan saiz yang korang nak, pastu bagitahu kitorang.

 

Senaangg kan?~

*****************************************8

>> https://BajuKelasKimyra.wasap.my

Kenapa kena buat dengan kami?

Kenapa perlu buat dengan kami - baju kelas.jpg



Apa tunggu lagi, sekolah dah nak habis dah tu~
Tekan link di bawah segera sebelum terlambatt

>> https://BajuKelasKimyra.wasap.my

 

Order sekarang dan dapatkan harga istimewa daripada kami 💕