Pengeposan: 7-14 hari bekerja


Ala Carte

RM139.00 MYRRM109.00 MYR
RM129.00 MYRRM109.00 MYR

Add ons

Reviews

Mariam Roshada @mariamroshada

Okay sangat-sangat. Material dia pon best

Alhamdulillah, saya tengok dia pakai pun memang sesuai sangat dengan dia. In fact, semua muslimah patut ada baju macamni. Dapat-dapat aje terus esoknya pakai. Hahaha. Dia memang die-hard fan Kimyra. - Suami Pn. Mariam


Haznita Sofia @hsmajestica

Very recommended untuk wanita bekerja atau orang yang sukan bersukan.

KIMTUNIQ ni design rare dari KIMYRA sebab dia gabungan long sleeve + skirt. Boleh pakai untuk bersukan ataupun nak keluar jalan-jalan sebab kain dia flowy dan tak melekat kat badan. So kalau kita jenis tak duk diam ni memang ons laaa dan sangat sesuai😌... Jahitan kemas dan terletak elok je kat badan kita. Very recommended untuk wanita bekerja atau orang yang sukan bersukan. Terbaik KIMYRA👍🏻❤️