Top 3 Telekung cantik yang menceriakan Ramadan Raya anda!

Feb 16, 22
Top 3 Telekung cantik yang menceriakan Ramadan Raya anda!

FATIN UMIRAH

FEBRUARY 10,2022

TOP 3 Telekung cantik yang menceriakan Ramadan dan Raya anda!

Pasti semua wanita mengidamkan telekung yang selesa, sejuk tak panas, dan terasa lembut apabila dipakai. Lagi seronok bila telekung tu cantik dan mempunyai warna mengikut citarasa kita, pasti telekung tu jadi favourite telekung ke mana sahaja kita pergi, kan.


Tak lengkap rasanya kalau masuk bulan Ramadan dan Raya bila tak cakap mengenai Telekung. Dalam Ramadan ada solat tarawih, dan solat raya pada pagi raya. Semestinya kita taknak pakai telekung yang sudah lusuh saat beribadah pada moment istimewa ini.


Bukan untuk dewasa sahaja ya, Telekung yang kami rekemenkan di sini juga mempunyai saiz Telekung kanak-kanak. Jadi anda sekeluarga boleh serasi bersama dengan telekung pattern yang sama. Baru terasa ukhuwah!

Jadi, untuk kekal bersemangat beribadah di bulan Ramadan dan Raya, Kak Myra cadangkan Top 3 pilihan Kak Myra untuk memastikan anda selesa ketika beribadah.


Jom kita lihat top 3 Telekung yang cantik dan menceriakan Ramadan dan Raya anda!

“Semoga setiap amal kebaikan kita diganjarkan pahala oleh Allah.”


1) Telekung Yousra by KIMYRA

Satu perkara yang bestnya Telekung daripada Kimyra ni ialah semua design adalah printed mengikut design dan bukannya guna kain readymade! So design on point!


Bila anda sarung je Telekung Yousra ni, anda akan rasa kelembutan fabrik, bahkan terasa sejuk je. Ini kerana Telekung Yousra ini dibuat daripada fabrik Milano-fabrico. Ianya lembut dan shiny seperti satin, tetapi tebal sedikit agar tidak mudah tercarik. Tapi tak panas. Serius.


Telekung Yousra ini juga dilengkapi dengan 2-in-1 Bag. Bag ni sesuai untuk dibawa travel, sebab boleh jadi sejadah. Sangat sesuai untuk musim pandemik which wajib kena bawa sejadah sendiri ke masjid.


Siap ada pouch bag cute-cute gitu. Boleh la letak duit untuk sedekat kat masjid nanti ❤


Rata-rata pemakai Telekung Yousra sangat berpuas hati dengan telekung ni. Siap pada yang nak order lagi!


Telekung Yousra membawa konsep ketenangan dalam beribadah. Dengan fabrik yang selesa, insyaaAllah ketenangan boleh dicapai.


Antara design yang ada, (dari kiri) Rose Gold, Mint Green, Tropicana Blue & Scandinavian Pink.

2) Telekung Ayla by KIMYRA

Telekung Ayla pula mengetengahkan tema 'Keindahan ketika melakukan ibadah'. Kalau tengok corak Telekung Ayla, kelihatan indah dan menenangkan.


Kombinasi warna-warna utama yang trendy seperti Baby Blue, pink, hitam dan kelabu membuatkan Telekung Ayla menjadi pilihan bagi wanita.


Telekung Ayla menggunakan fabrik dan mempunyai keistimewaan yang sama dengan Telekung Yousra.


Fabrik lembut, mempunyai bag 2-in-1 sejadah dan juga pouch bag.


3) Telekung Kaifiya by KIMYRA

Telekung Kaifiya merupakan direka khas inspirasi daripada perjuangan keamanan Palestin. Telekung ini dihiasi dengan corak Keiffiyeh, yang signifikan dengan mereka di sana.


Dapatkan RM10 off dengan pembelian Telekung KIMYRA hari ini! Code: TLKGFTHH

Exclusive 10% Discount

Join our Email List and get 10% OFF on your first order.